Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Karin Hendriks

Architectuur – pragmatisch – van schets tot realisatie – samenwerken – kennisdelen – netwerken

Karin Hendriks: ‘van eerste schets tot realisatie’. Iedere fase van een bouwproject vraagt om specifieke kennis en ervaring. Een bundeling van deze kennis en ervaring maakt Karin Hendriks architectuur een interessante gesprekspartner voor al uw huisvestingsvragen, haalbaarheidsstudies, ontwerpen, bouwkundig tekenwerk, visualisatie en ondersteuning vanaf initiatief tot en met oplevering. Of het nu gaat om uw woning, kantoor, zorginstelling, kinderdagverblijf of school; in een prettige omgeving voel je je goed. Wij helpen u graag om dit gevoel te realiseren door de verschillende mogelijkheden te onderzoeken. Zo kunt u gefundeerd keuzes maken.

Karin Hendriks

Architect, BNA

www.karinhendriksarchitectuur.nl