Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Agnes Vugts

Erfgoedprojecten, mooie dingen, ontdekking, cultureel erfgoed, organisatie verandering & ontwikkeling, museologie.

Ik heb AV-erfgoedprojecten opgezet omdat er zo veel mooie dingen te doen zijn in de erfgoedsector. Elk stapje, elk nieuw product, elk nieuw netwerk en elke nieuwe ontdekking is een stukje vooruit voor het cultureel erfgoed. Samen met mijn collega Michelle van der Sluis wil ik een deel uitmaken van deze ontdekkingen en ontwikkelingen.

Ik studeerde onlangs af bij de Open universiteit in het vak: organisatie verandering en ontwikkeling en daarvoor deed ik museologie bij de Rijks Universiteit Leiden in samenwerking met de Reinwardt academie. Mijn basisopleiding kreeg ik bij de Kunstacademie St Joost te Breda in het vak grafische vormgeving.

Agnes Vugts Erfgoedprojecten
Elzengaard 32
5051 XW Goirle
06-42128906
www.av-erfgoedprojecten.nl
agnes.vugts@gmail.com