Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Anneke Vervoort

Vorm, schaduw, perspectief, ervaring, perceptie, intuïtie, lentezon, synergie, enthousiasme, holisme en samenwerking.

Anneke VervoortIk ben Anneke, architect bij PANplus architectuur. Wij ontwerpen met veel plezier gebouw en omgeving voor zowel de particulier als de professionele opdrachtgever.(zie www.panplus.nl)

Mijn persoonlijke fascinaties zijn mens en ruimte.
Vorm, schaduw, perspectief, ervaring, perceptie, intuïtie, lentezon, synergie, enthousiasme, holisme en samenwerking, dat zijn de woorden die bij me passen. Het liefst ontdek ik door middel van doen, trial en error zit in mijn genen. Ik omarm gecontroleerde chaos en toegepast toeval.

Naast het architectenvak ben ik een vervent tekenaar. De trial and error middels onderzoek en mini-experimenten kan ik daar prima op toepassen. De drawnscape serie is daar het beste voorbeeld van (zie www.annekevervoort.nl).

Tot slot mijn persoonlijke motto: ‘eugkes open houden’.