Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Carlijn Stevens

Beter welzijn, interactieve interieurs, samen, geurbeleving, zorg.

Carlijn Stevens

Carlijn Stevens

Aangenaam! Carlijn Stevens.

Als enthousiaste ondernemer maak ik graag contact met mensen en hun verschillende achtergronden. Dat kan kort en krachtig op een netwerkevent of vertrouwd en duurzaam binnen De Alliantie.

Sinds 2008 realiseer ik interactie concepten onder de naam Weergaaf. Door de jaren heen heb ik me gespecialiseerd op het gebied van (ouderen)zorg en dementie. De beleving van geur speelt daarin ook een grote rol.

Met Bureau Weergaaf help ik zorginstellingen om een beter welzijn te creëren door de fysieke omgeving op de juiste manier in te zetten. Samen onderzoeken we vraagstukken/thema’s en ontwikkelen interactieve interieur oplossingen. De kracht vinden we in de combinatie tussen de zorgvisie en mijn creatieve ontwerpers blik. Dit zorgt voor ongewoon vernieuwende oplossingen!

Heb jij te maken met thema’s als gastvrije zorg, een stimulerende leefomgeving en optimale betrokkenheid van familie en mantelzorgers? En wil je weten hoe je dit met behulp van de fysieke omgeving kunt verbeteren? Neem dan contact met me op.

Weergaaf
post@weergaaf.nl
Twitter
Linkedin