Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Hanny Verheijden

Betrokken, vorm en inhoud, mooimaker, vitaliteit, harmonie, succes, persoonlijke ontwikkeling.

Hanny Verheijden

Hanny Verheijden

Vanuit mijn achtergrond als mooimaker, stylist en visagist en vele studies op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en gezondheid waaronder Traditionele Chinese geneeswijzen, heb ik gekozen voor specialisaties in Feng Shui.

In 2000 heb ik de internationale Qi-Mag feng shui consultant opleiding afgerond waarin het gezondheidsaspect van ruimtes een grote rol speelt en ben ik mijn bureau Feng Shui Visie gestart. Inmiddels heb ik mij ook bekwaamd in Space- en Personal clearing, tuin- en bedrijf feng shui en verricht ik metingen op het gebied van aard-, technologische en metafysische stralingen. Inmiddels heb ik vele ondernemers en particulieren geholpen om een vitale en harmonische omgeving te creëren en succes te bevorderen. Mijn kennis en ervaring zijn breed toe te passen. Hulp bij aan- en verkoop van panden, ontwerpen en aanpassen van interieurs. Advies bij nieuwbouw en verbouwingen, stadsplanning, tuinaanleg en kan ik ook op persoonlijk vlak veel betekenen.

Feng Shui visie
info@fengshui-visie.com