Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Harrie Dona

Innovatie, sfeer en beleving, ervaring delen, breed netwerk, onroerend-goed-concepten.

Gedurende mijn professionele carrière als innovatie- en designmanager heb ik een breed netwerk opgebouwd in bedenkers, ontwerpers en producenten van interieurproducten voor kantoren, scholen en zorgcentra. Hoe mensen willen werken en waar ze dit willen doen heeft bij mij altijd voorop gestaan. Zeker nu in het computertijdperk met de bijbehorende internet faciliteiten is er meer keuze en vrijheid van werkplek. Sfeer en beleving staan nog steeds en zelfs meer centraal.

Maar ook: Hoe bouw ik als bedrijf een brand op? en Welke producten en diensten passen daarbij?, zijn vragen, waarvoor ik samen met de vraagsteller antwoorden formuleer.

Ik stel deze ervaring in deze fase van mijn carrière graag beschikbaar aan de groep van entrepreneurs, die opnieuw de uitdaging van een eigen onderneming aandurven.

Via de-alliantie houd ik ook mijn kennis op peil. Met enige regelmaat krijgen we startende ondernemers op bezoek. Als lid van de Raad van Selectie van het Tilburgs Innovatie Centrum (TIC) verwonder ik me steeds over alle innovatieve initiatieven.

Samen met Elke Frye vorm ik de basis van CC-Concepts waarin we nieuwe onroerend-goed-concepten voor locaties en gebouwen met een eigen meerwaarde bedenken en realiseren.

U vindt mij ook op Linkedin.

 

Met hartelijke groet,

Harrie Dona

www.cc-concepts.nl

harriedona@gmail.com