Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Jacqueline Nieuwenhuis

Ontwerpster, filmmaakster, producente.

Jacqueline Nieuwenhuis

Inmiddels heb ik meer dan 20 jaar ervaring met het maken van producties. De eerste 20 jaar met mijn studio Nota Bene en de laatste 3 jaar als producente bij verschillende video bedrijven. Toch begon het weer te kriebelen om een eigen bedrijf op te zetten. Ik wil mijn ervaring, netwerk, creativiteit en enthousiasme inzetten om bijzondere en indringende producties en betekenisvolle ontwerpen te maken.

Aangezien je moet doen waar je goed in bent en dat is in mijn geval het concept en de vorm bedenken, stel ik per project een team samen. Bij High5 productions vindt u dan ook een toegewijd team van professionals met een gezamenlijke passie voor films en ontwerp. Deze passie vindt u terug in de wil om het uiterste uit iedere productie te halen.

Let’s High5!!