Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Jeannette de Jong

PA, ondernemersmaatje, positief, denkt in mogelijkheden. Creëert Focus & Rust, zowel op de werkvloer als op de yogamat 🙂

Ik ben een positief en enthousiast ingestelde dame die weet waar ze over praat. Een ondernemersmaatje (een cadeau), doordat ik meedenk met de ondernemer over hoe diverse zaken zo efficiënt mogelijk te organiseren. Ik denk vooral in mogelijkheden. Ondernemers helpen en ondersteunen om hun secretariële en organisatorische zaken efficiënt in te richten en hierin structuur aan te brengen. Zo creëer ik lucht voor de ondernemer. Lucht wat resulteert in tijd. Tijd die de ondernemer kan gebruiken voor hun core business. Dus de ondernemer laten doen waar ze goed in zijn en wat ze leuk vinden om te doen. Hierbij kan ik mijn expertise inzetten, waardoor je bij de ondernemer groei ziet ontstaan. Dit doe ik vanuit Grammatéas, advies & office support

Service, flexibiliteit en kwaliteit zijn erg belangrijk. Op deze manier streef ik mijn doel na, persoonlijk afgestemd op jou als ondernemer, waar en wanneer je dat wenst. Dit zorgt ervoor dat je meer krijgt dan alleen secretariële ondersteuning, wat jouw als ondernemer de mogelijkheid biedt om ook zelf te groeien. Hierbij houden we focus op de visie van het bedrijf. Samen kunnen we op deze manier meer successen boeken.

Inmiddels werk ik ook als Yogadocent, organiseer workshops, geef yoga bij bedrijven en geef 1-1 privé-les. Goed voor je mensen zorgen betekent dat je goed voor je bedrijf zorgt.

Binnen De Alliantie heb ik leuke en innoverende mensen leren kennen. Dit resulteerde al direct in een leuke opdracht bij Divers in Den Bosch via Ellen Stapels op de afdeling P&O. Daar heb ik een super leuke tijd gehad. En het is niet bij deze ene opdracht gebleven. Bedankt voor je vertrouwen in mij Ellen. (inmiddels is ze helaas geen lid meer).

Wil je meer weten, mail dan naar jeannette@grammateas.nl of bel 06-20036390.