Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Miranda Poel

maawmuur – conceptueel kunstenaar/ontwerper – concept ontwikkelaar – frisse blik

Hallo, ik ben Miranda Poel, conceptueel kunstenaar/ontwerper.
Voor opdrachtgevers van klein tot groot concepten ontwikkelen van S tot XL, dat is wat ik doe en waar m’n hart ligt.
Samen met de opdrachtgever werk ik toe naar een concept. Van A3 bouwpakket tot een muur van 4 x 40 m, van één-op-één performances van een minuut tot een 10-daags openlucht-brugrestaurant. Daarbij zijn doel- en vraagstelling de richtlijnen en is de sky the limit.
Tijdens besprekingen krijg ik de identiteit van de klant duidelijk en geef hierop een verfrissende nieuwe blik. Zodoende draag ik er zorg voor dat het resultaat verrassend is maar altijd dichtbij de identiteit van de klant blijft. Niet doordat ik het beter weet maar doordat ik enthousiast en betrokken luister naar het verhaal van de klant.
De Alliantie sluit als ondernemend netwerk daar naadloos op aan 🙂