Wat brengt ons samen?

Architectuur, Bouwen en Inrichten. Dit is het uitgangspunt waarmee “de-alliantie” gestart is.

Al gaande weg werden hier de begrippen sfeer, beleving, inspiratie, humor en gezelligheid aan toegevoegd. Zo heeft “de-alliantie” zich ontwikkeld tot een aantrekkelijke mix van creatieve ondernemers.

De leden, die uit alle windstreken van Nederland komen, informeren en stimuleren elkaar om er wijzer van te worden. Men weet elkaar ook buiten de bijeenkomsten te vinden en op die manier ontstaan er geregeld nieuwe initiatieven.

Steven Boink

Boink Tuin- en Landschapsinrichting, tuinontwerp, landschapsontwerp, technische uitwerking, masterplannen en uitvoeringsbegeleiding.

 

Hallo ik ben Steven Boink, sinds enkele jaren ben ik de eigenaar van BOINK Tuin – en Landschapsinrichting. Werkzaamheden worden door mij op een heldere transparante en gedisciplineerde manier uitgevoerd. Het uiteindelijke resultaat dient kwaliteit en creativiteit en haalbaarheid te hebben. Zowel met opdrachtgevers als binnen een team maak ik heldere afspraken en kom deze binnen de afgesproken termijn na. Ik typeer mijzelf als iemand met een goed ontwikkelde realiteitszin en die open staat voor andere meningen en inzichten.

Mijn ambities is om in een professionele-setting onze de leefomgeving (tuin en(stedelijk)landschap) te optimaliseren. Met oog voor de omgeving.
Wil je meer informatie neem contact met mij op 0619208124 of kijk op www.stevenboink.nl